letak baby sungsang

Saat ini saya tengah mengandung 31 minggu . Tapi kepala baby masih diatas belum kebawah . Dokter bilang posisi sungsang . Dokter mnganjurkan saya bnyak sujud . Selain sujud adakah tambahan cara lain ? Mohon tlg dijawab ya bun ?

1 Balas

Sis..sy pown prnah bby songsang msa 7 bln..doc ckp tu nrmal sbb dlm perut, bby msih ad ruang utk brgerak lg..sy scan utk 8 bln bby kpla bby dh ad dkt bwh..klau sis scan lg bby sis msih dkt ats baik hspital..jgn tnggu lma2..