Baby 28 Weeks Sungsang

Hi mommies, kemarin i ada scan kat klinik swasta, dokter cakap baby sungsang, dan dia suruh saya bagi photo scan ni kat KK nanti masa nak checkup jumaat ni. Saya worry, baby sungsang knp² tak?#seriusnanya #ingintahu

Baby 28 Weeks Sungsang
1 Balas

28w sempat lg dia berpusing balik, ada masa lg.. mungkin klinik swasta nk suruh KK monitor baby awak pusing balik tk by the time nk dkt bersalin 😁 Sonsang ni effect nya kena beranak ikut “tingkap” atau czer.. sbb klu x baby keluar kaki dulu, baru keluar kepala. Doktor je bole menilai sama ada baby perlu di czer atau mcm mana jika baby masih sonsang waktu nk bersalin. Sementara tu amalkn tips2 org share supaya bg baby masuk laluan bila nk dkt bersalin 😁

2y ago

oooh okok sis,thankyou 🙏