Assalamualaikum mommies.. Nk tnya susu S26 gold progress ni bgs ke untuk tambah berat badan bby?

6 Balas

xpasti tambah berat atau tak. tp sy bg anak sy susu ni as pengganti breastmilk bila breastmilk starts to dropped. so far dia masih mkn macam biasa, susu pun berselang seli formula milk dgn breastmilk. in terms of berat sy rasa bergantung pd kekerapan mkn dan kekerapan susu juga. kalau utk tambah selera mungkin boleh cuba pedia sure.

hi mummy baby umur berapa sekarang?.sebab ni step 3 tau ni khusus untuk kanak² usia 2tahun keatas ..dekat kotak tu pun dah tulis..kalau untuk baby step 1 yang dia tulis SMA ..

anak sy lahir kurang berat. saya bagi susu ni berat dia makin bertambah. begantung juga sis...bole cuba dulu..

s26 sesuai utk bayi 40 hari dan ke atas.. klau x die akn jd sembelit..

tengok kesesuaian anak..

not sure