Dilema Berpantang

Rumah sendiri Rumah mak Rumah mertua Mana satu pilihan anda?

298 Balas

Sy dua2 dh x de😢😢... Ank sulung kak ipar jaga kan sampai 20 hari lepas tu pantang umah sendiri.. Nie mengandung ank ke2 pantang sendiri lah nampaknya...

Rumah sendiri lagi ok..tp kalau anak pertama baik rumah mak sendri..dh nak masuk anak ke2,kitew dh tahu serba sedikit cara2xnya,rumah sendri pun xpe dh😊😊

Inshallah rumah mak sendiri .. tambah Ada adik yg nurse bahagian bidan... Alhamdulillah semoga dipermudahkan urusan berpantang nnti #30weeks #firstbaby

Kalau brnk ank sulg,better mak sendiri..ank dh ramai umh sdiri pun xpe..umh mertua if die yg syorkan sis bersungguh2 xpe, if die xberbunyi psl tu,then dont

Anak first rumah mak mentua.. Anak second rumah sendri.. Anak third rumah sendri.. Walaupon no 3 ni gap 7tahun..insyallah.. Baby march 2020..😍

Selesa kt rumah mak kita lagi kot. Rumah sendiri tnggu anak yg next. Lagi selesa ngn ibu sendiri kan, bukan nak cakap mertua tu xbaik, bukan ye.

Kalau sy nak rmh sendiri..dgn mak...tp mak mertua dh cop awal2....nk jaga sy...siap buat bilik baru utk berpantang..😂 so,kena akur jela..

Anak sulung rumah mak...sebab takde pengalaman lagi... Anak seterusnya sendiri saja... Insha Allah... Lebih mudah dan berdikari...

nk pntng umah mak.. mk dah tkde.. tp sy mmg duk dgn mertua.. jd dia yg nk jga sy nnti.. lgpun snng sy nmpk suami sy mkn ke tk ke

Rumah mak sendiri... Tp kali ke2 ni pantang kejab je rumah mak then smbung pantang rumah sendiri sbb anak sekolah