Hospital Selayang atau Sg Buloh?

Rumah saya berada diantara dua² hospital ni. Ada x y ada pengalaman bersalin di sg buloh atau selayang. Mana lagi better ye? Dari segi parking rasanya sg buloh lg ok kot. Tp dari segi keselesaan wad mana lagi ok ye?

4 Balas

Sejujurnya dua2 xselesa. Nak selesa hosp gov ni kalau boleh balik beranak dekat kg. Kalau sis ada kg better beranak dekat kg. Hospital X padat sgt2 macam kat bandar ni. Dapat katil pun senang.

9mo ago

X dapat nak bersalin kat kg sbb dh ada 2 anak y bersekolah. Pantang pun kat sini je kalini. Bersalin ke3 ni elektif czer.