masalah ruam berkurang

Ruam nie makin di biar makin teruk.. Cuba pelbagai jenis sabun tpi tetap tak berkurang malahan bertambah.. Jln terakhir pakai showergel ihsbaby.. Tak sangka baru berapa hari pakai ruam yg dekat leher tue berkurang ☺ .. Hanya Rm20 1 botol tahan penggunaan sehingga 3/4 bulan..

masalah ruam berkurang
1 Balas

Hai sis,, klo nak beli ni area mana?..anak sa pn ada ruam kat leher, bdn and kat punggung.. Sa dh try taruh vaseline dgn bedak.. Tp pandai dtg balik.. Tmpt kmi ni panas.. Ada kipas pn mc panas.. Tu la kali baby sa ni ruam x pandai hulang. Tlg ya sis.

5y ago

Sis area mana? Boleh watsap www.wasap.my/601129836196 saya ya terus ☺