Apa faktor ibu tiada susu lps bersalin?

Risauu nye x de susu lps bersalin, kalau blh nk susu badan, saya first mom.

2 Balas

Hi mom, firstly kene positive dgn diri sendiri. minta izin husband untuk susu kan anak, minta redha dia and support dr dia. doa jgn lupa. baby klua bg shj BF jgn ade niat nk campur or what. jgn dengar ckp org lain. susu kita mmg cukup untuk anak. inshaaAllah bila percaya usaha and tawakal, meriah susu.

7mo ago

Tq sis for positive respon😭

Kalau takut takde susu boleh makan milk booster dari skrg and biasanya kalau awal2 susu tk keluar lepas berurut insyaallah susu keluar