Susu badan kurang

Saya nak tnya... Ada tak kat sini ibu2 awal2 lepas bersalin susu badan ada. Lps 3 mnggu susu berkurang sbb awal2 baby kuning... Sy tkr gna susu formula. Boleh ke nak bykkn susu smula dan mcm mna nk ajar baby bf. Terima kasih sy first mom.#bantujawab #SeriusTanya

3 Balas

mcm sy anak msuk nicu 24 hri. pump susu main2. mmng drop. lpas anak blik bykkan mnyusu. minum Horlicks. Alhamdulillah dah oke

knp masa bby kuning tak bf? sy pun mixed juga masa ank kuning tp susu xpenah drop.

1mo ago

klu nk pam mmg kena jaga timing. tu rmai susah nk buat. xde masalah utk bf cuma kuning ank akn jd slow turun..so mak mmg kena jaga2 dgn apa yg dimakan. boleh nk bg fm tp kena try and error. takut ank byk tak serasi dgn fm, kos keluar byk.

bykkan mnyusu baby smula. in Sya Allah byk blik