39w (23/10)

Risaunya blm bersalin takut terlebih due ? ada tips tak? Tak sabar nak jmpa baby hehe

3 Balas

Saya ni dah 40minggu 2 hari dah due pun dah lepas 14/10 haritu ni tak beranak jugak 20 aribulan kena serah diri adeehh

5y ago

Huhu baby syok dalam perut lagi 😂

banyak2 berjalan..

Sy due sabtu ni. Lusa kena serah diri. Takda tanda langsung niii😅

5y ago

Kena serah diri sbb gdm on diet. Tp last2 xjadi admit pulak arini. Ahad baru admit sbb td scan baby besar.. 4.2kg.. So doc suggest czer utk less complication kat baby.. Ahad masuk wad, isnin czer.