Dah seminggu lebih berdarah macam ni...dah pergi hospital bnyak kali tapi katnya normal..first time.

Risau sebab first dan tengah sakit#firstbaby #firstmom #ingintahu

Dah seminggu lebih berdarah macam ni...dah pergi hospital bnyak kali tapi katnya normal..first time.
30 Balas

Bg sy xnormal sy bleeding cmni jgk.. Tp awk dah pergi hosp n doc ckp okay alhamdullilah mgkin spotting.. Cuma byk kn rht jgn buat kerja berat2.. Rht dduk skckupnya

aku kluar darah macam tuh,than gi cek klinik,doc cek 10 kali detak jantung dah tak de,baby pon dah tak bulat dan berkembang😥baby syurgaku bertahan 14week je

klu sy, jawapannye tak normal. huhuhu. 4 kali dah saya miscarriage. camni la keadaannye. better g klinik swasta or hospital swasta. diorg terus scan.

awak klu ada duit lebih sikit tlg pegi check dekat swasta yaa .. sbb risau jugak spotting lama sgt .. jgn tggu appointment kk or hspital gomen

Setiap doc lain pendapat. Kadang hati ibu ni instict memang kuat kalau ada benda yg tk baik kd pd baby. Try pergi klinik lain pulak

bagi saya tak okey . sebab benda pernah jadi dekat sye . dokter ckp normal esknye perut dah start sakit lepastu baby pon turun .

Saya tak nak tkut kan awak.. Tp lebih baik awak pergi klinik, sya dh 3 kli gugur tau.. Apa2 pun semoga smua selamat ye

9mo ago

baru smpai hospital..keguguran da saya..

Sorry mcm ni xnormal, sy pun berlarutan mcm ni, pegi hospital msuk muncung itik ckp normal, last2 gugur week 17 😔

9mo ago

dah Turun tanda ni sis...bnyak darah kluar dan ketulan..hmmm

Dah try p klinik pakar o&g? klu ni darah fresh+sakit patut x normal. Masa d hosp dr ada bagi ubat kuat rahim?

9mo ago

Kalau dah dpt ubat kuat rahim makan je, saya doakan yg baik2 utk awk dan kandungan 🙏🏼

sama dgn sy semalam . macam tu laa keluar . tapi tetap positif sebab dah happy nak ada first baby .

9mo ago

sis ain mkaan ubat kuat rahim sbb tu bahaya. kalau tak, takde dpt ubat tu