Dah seminggu lebih berdarah macam ni...dah pergi hospital bnyak kali tapi katnya normal..first time.

Risau sebab first dan tengah sakit#firstbaby #firstmom #ingintahu

Dah seminggu lebih berdarah macam ni...dah pergi hospital bnyak kali tapi katnya normal..first time.
30 Balas

Doc kat kk semua macam ni erk?? Dah berdarah pun kata normal lg. bukan nk bg ubat ke ape ke. 🙄

sy tengah alami.baru nie scan dekat kk.npk kantung.selang 2hari lepas tu keluar darah mcm nie..

tak normal, sy bleeding week 5-9, akhirnya gugur d kena d&c, kena bedrest, jgn lasak

Tak normal 😭 Saya dulu pun ada spotting tapi brownish bukan fresh blood mcm ni

nurse suda pesan nie siap tulis dekat buku klu ada mcm nie terus p hospital

tak normal. kalau awak ada duit lebih. awak pergi private hospital.

Awk dapat ubat kuat rahim tak? Bleeding ni, bukan spotting biasa

normal..saya pernah cm gtu kandungan pertama

9mo ago

normal pregnancy tak berlaku apa2 spotting/bleeding dear. kalau berlaku spotting / bleeding adalah sgt tak normal. lain org lain condition dia. ada baby awal2 boleh survise dan ada yg tak boleh.

keputihan normal ke tidak untuk 7week ?

9mo ago

normal. ada keputihan time pregnant. tak normal if keputihan awak bertukar warna, gatal atau berbau. kena inform nurse. dan ada je mommy yg keputihan biasa pon boleh detect GBS.

berapa weeks?

9mo ago

Kawan sy sebelum miscarriage hri tu dia pn bleeding juga mcm ni sebiji gmbr darah mcm ni dia bgi tengok gmbr tu. Trus first scan oky dh nmpk jantung tpi still bleeding 7week kot dia msa tu, lepas scan kedua kali trus bleeding banyak smpi hntr pg hospital memang dh miscarriage dh. First baby dia. Actually bleeding masa prgnant ni tak normal. Kalau darah penempelan pun tak sampai 1 minggu dia 3 hri ja and darah tak bnyk mcm darah period. Batter pg klinik swasta.