Hi, bayi dah setahun sebulan, tapi gigi masih belum tumbuh, macammana nak buat ye? Ada ke yg sama?

Risau pula anak belum tumbuh gigi. Buntu sangat bila berjumpa dengan orang sibuk tanya apesal anak kita takde gigi dah setahun hmm 😟

3 Balas

selagi belum 18bln , jgn risau okay. anak saya genap sthun baru tumbuh, anak kawan pun 15bln baru tumbuh. pedulikan mulut org, bknnya abnormal pun lambat tumbuh, lagipun lagi lambat gigi dia nak rosak tau, saya pun dulu stress org duk ckp pasal ni, tambah org tdekat, nak ja mjawab ,tapi fikir kang terasa, so biar kita je la terasa, tambah jenis ulang benda sama tiap kali jumpa. 😌 .

Sama dengan anak saya .. skrg anak setahun sebulan x tumbuh lagi ..

menu mkn bby ada cheese/santan?