BABY tak berak dah masuk 4hari

Risau laa . Anak fully bf . Pastu kentut dia busuk sampai ingt dah berak rupnya kentut je Kencing pun ok . Ni anak kedua tapi tetap risau bila baby tak berak ni . Anak first pernh jugk tak berak tp 3hari tu berak dah . ni second bby ni dah masuk 4hari tak berak lagi ....#pleasehelp #advicepls #bantusharing

9 Balas

anak saya 1st pon sampai 11 hari xberak.. ke-12 hari bru dia berak.. sya bgtahu doctor d klinik dia kata ia normal je for fully bf babies.