merah di muka baby

Risau juga tengok muka dia macam tu kemerahan berair...pakai cream pun lagi kemerahan... Macam mana cara merawat nya sis semua.??

2 Balas

Gatal tak sis? Kulit dye kering tak? Mcm baby sy.. D ade ezcema sbbkan gen.. Sbb sy yg ade.. Jgn pakai sabun biase baby pakai sbb kulit dye sensitive.. Better beli yg gentle punye yg takde pwangi.. Jgn lupe pulak cream pelembab.. Lau trok sgt bawa pegi klinik jer.. Biar doktor check utk makesure..

better puan bawa anak ke klnik pakar kanak2 dan dptkn rawatan..mg anak cpt.sembuh..aamiin #TAPSupermoms