Alahai mommies..

Rini tak puasa penuh.. mumy lapo..sampai bergigil kaki tangan.. bila makan pon masih bergigil pastu kebas..baby mcm berlari ..kencang perut..tak leh duduk berdiri xleh gak menongeng kat meja.. ni mata mcm pinor2.. Kenapa ea..seronok tgk bby gerak tapi sakit nyilu..😅😅

1 Balas

awak xrasa pelik ke baby 'terlalu' aktif especially bila awak lapar? instinct sy..kalau kita puasa, kita lapar,baby too active, baby bg signal tu dia lapar.. bila awak ckp sronok tgk baby gerak, sy ni berpengalaman baby bergerak too active masa sy lapar dlm jgka masa lama dan sy truskan berpuasa..tiba2 baby diam lama. ..sy tkut 😭

1y ago

jangan salah paham,dia aktif selepas saya makan..selepas kenyang tu dia aktif