Rice puff

Rice puff yg dijual on9.. Ada ibu2 yg bernah bg x? Baby 7 bulan boleh bg biskut x? Selalu Sarapan bg baby makan apa ye?

2 Balas

awak boleh follow fb happy baby food malaysia. dekat sana ramai mommy rajin share resepi masakan baby. pagi2 boleh buat egg toast, bihun goreng, nasi goreng, pancake dan mcm2 lagi awak☺️

Boleh, tapi as snacking. Usually breakfast, saya bagi yang heavy sedikit. Seperti makanan bergoreng, bubur ke, pancake, lempeng dll.