Anak x berak 2 hari

Ank sy baru start makan. Sy bg dia mkn brown rice + brokoli. Sebelum ni selang sehari dia berak. tp ni dh 2 hari xberak. knape ye? sy risau. tp dia xde plk merenget sakit perut ke ape.

1 Balas

Bg mkn buah betik sis. Jadikn betik tu cm puree..anak sis baru start makan kn? Dh bg nasi ke? Better sis tgk dekat buku anak tu ada panduan makanan bayi. Setahu saya kene buat puree cm buahan dulu, labu. Cube cek dulu kt buku. Maafkn saya kalau saya silap ye.