MISCARRIAGE

Result tadi dah keluar dan ternyata complete miscarriage..bukan kandungan luar rahim macam yang doktor jangka selama ni..? #MyBabySyurga #2monthsPregnants

16 Balas

Takziah..sy pun gugur msa kandungan 2bln thun lps...skg dah pregnant balik...semoga ada rezeki sis lps ni..

Takziah sis.. sy pn bru miscarriage mggu ni.. smoga kita diberikan rezeki lagi tahun ni..

Sy pula bsok d&c. Semoga urusan kita dipermudahkan dan semoga lps ni kita ada rezeki lgi. Aaminn

Takziah sis..sbr byk2 ea..mg ada rzki sis pd ms akn dtg..Allahuma aamiin..jg dri ea..

Salam takziah sis....bersabar ya semoga di permudahkan segala urusan💝

Takziah sis..jaga kesihatan ya..inshaAllah ada rezeki lagi lepas ni🥰

Takziah sis.. smga ada rezeki sis untuk pregnant lgi lpas ni..

Takziah..jaga kesihatan..inshaallah dpt berita gembira..☺

In shaa Allah akan ada rezeki lain..sabar yee

takziah sis.insyaallah ada rezeki lg utk sis.