Resepi bubur nasi

Resepi bubur mcd Bahan2; Beras sumo 1/2cawan cup beras tu Isi ayam*hiris nipis2 Bawang kecik 1biji*hiris Bawang 1ulas*ketuk ja Halia agak2 je*hiris 1 kiub cfs Sayur pak coy* Carrot* Semua tu saya masuk kan dlm slow cooker Dh jd bubur saya goreng bawang goreng dgn minyak yg sikit ja lepastu terus tuang dlm bubur tu hiris daun sup n last titis minyak biji...maaf le klu resepi saya ni haru biru saya tak reti sgt.

Resepi bubur nasi
6 Balas
 profile icon
Tulis jawapan

😋😋😋

VIP Member

😍😋

VIP Member

😍👍

😋🤗

Super Mum

Yum!.

👍