Bagaimana reaksi suami apabila tahu anda mengandung?
Voice your Opinion
Terkejut dan excited!
Biasa-biasa je
Takut dan tidak bersedia
Pengsan

21741 respon

238 Balas

husband da expect da since da delay period. once dapat tahu, dia buat kira2 expected baby akan keluar, around his birthday. tersenyum lebarrr

Ini yaaa reaction my husband. Ucap Alhamdulillah and terus call his wife. Actually ni third baby. Second baby miscarriage 🥺 So dapat lagi next baby bersyukur sgt.

tnjuk test preg kna buang sbb dia tktau pun apa mksudnya bila bg taw 2l yg tu mksud preg mnngis mnx maaf🤭 ank prtma tktaw apa2😅alhamduillah dia jaga dgn baik

Alhamdulillah hampir setahun tunggu kemain berangan nak hadiahkan jantung kecik ni dalam perut masa anniversary pertama dekat suami, Alhamdulillah Allah makbulkan

suami menangis..sbb teruja sgt nak ada baby cepat²..peluk cium ucap terima kasih..muka ada senyum je..cakap pon lemah lembut giler..lagi lembut dr sebelumnye...

Terkejut happy sampaikan tak tentu arah buat keje, semua serba tak kena.. Hehee.. Tp happy sampai 8 minggu tak ada rezeki.. Tak pe redha ketentuannyer... Sabarr

saya test upt pukul 4am sbb yelah seminggu tu asik terkici malam dgn pagi2 buta, i show my husb dia tepuk2 bahu i, then dia cakap sambung tido sambung tido 🤣

Dia check handbag n jumpa buku pink bru , dia bukak trus snyum smbil pgang prut dn kata "kita nak ada tecik lgi?" .. trus dia happy siap peluk lgi .. heheh ..

anak masuk 4 dah..... bila tunjuk upt tanda + dia boleh gelak jee....sebab x rancang nak menambah puuuunnnnn.... alhamdulillah rezekiiii katanya....

First day tahu x bgtaw lg.. keesokan bru bgtaw.. itu pon sbb ada dinner malam tu. so nak bg dia careful bawa kete😅 terkejut dia. siap peluk x bg lepas.