Tema Warna baju Raya Tahun 2024

Raya tahun ni dengar cerita ramai tema baju raya warna 'Brick Orange'. Ada yang sama ke dekat sini? Hehehe... Min tahun ni warna soft soft je, Baby Blue! Siapa sama kita geng! Cuba kongsi tema baju raya korang dengan Min, nak tahu jugak!

Tema Warna baju Raya Tahun 2024
54 Balas

Tahun ni xde tema. Family recycle baju Raya yang lama.. saya pula pakai baju baru untuk raya pertama dan kedua... hotpink dan nude...

maroon ! . last year baby blue. fobia pakai warna soft, muka auto jadi gelap . da la tgh tak confident dgn diri sendiri. 😂 .

purle.rupanya ramai juga ipar dan jiran2 yg sama tema purple😅.ingt warna brick lg ramai dr purple

thn ni kami royal blue.. raya pertama je bertema.. raya ke dua duduk rmh dendiam rehat.... hehe 🥰

1st raya emerald green .. Second rya tk pergi mana pun dduk kg.. Apa2 pun sronok slmt hri rya semua

Ungu. Sebenarnya nak hijau. Tapi untuk saya stok hijau habis. Tukar aje mana yg ada; Ungu.

First raya : purple Second raya : emerald green Third raya : merah mak Ngah 🤣

first raya colour baby blue or dasty blue . second colour nude hehe

kami black first raya..second grey third baju raya last year hihi

Recycle je baju lama. Biru muda kami berdua. Tak ada tema pun.