tips bwk bby naik flight

raya nnti sy blik kg suami srwk. so this is my first time lah bwk bby naik flight. serius risau ank menangis. lagi satu flight mas enjin dia berdesing sikit. Ada ap2 tips x tuk bby meragam.

2 Balas

bagi dia susu atau Makanan masa nak landing n depart.anak Sy 11bulan dah 6kali fly. last (11/7/23).Alhamdulillah tips n berguna.jangan lupa mainan yg paling dia minat.

Kalo sy dlu ,sy bg bb tu nyusu.sbb nyusu badan.so bb rasa slamat bila dlm dukungan ibu.kalo bb tu tidur time mnyusu tu la yg terbaik😊

1y ago

ank sy memng fully bf. tpi risau skrg dia pandai memilih nk nyusu kdg2 xnk berpangku. 🥲