JAHITAN BAWAH

rase pedih2 ngilu2 je kt bwh . misi dtg rumh check dy kata jahitan tu dh trbuka separuh . redho jela . hasil duduk wad 6hari selepas bersalin . smpai jahitan pon trbuka . tambah buasir lg . balik rumah nk urus ank2 yg lain pula . suami bntu ap yg ptot je . yg pentg pasrah jela dgn ujian yg Allah bg pd kita ye mommy2 ??

1 Balas

Ouch😱😰 Mungkin salah satu punca jahitan terbuka tu waktu kita turun/ naik katil di hospital tu kan? Katil hospital tinggi. Pengalaman saya dulu terpaksa pijak kerusi dengan hati² nak naik atas katil tu. 😨

4y ago

yes betul ktil hospital tinggi , duduk 4hari dekat hospital dah terbuka sikit takbnyak , balik rumah duduk sehari dah terbuka hbis hahaha sakit ya amat