29 minggu

Rasa pening² ..badan & blkang rasa tak selesa... Mcm banyk angin je... Tapi normal ke 29 minggu ne asyik pening²... Tengkuk plak rasa berat je

1 Balas

puan byk angin dlm bdn ke ek?? makan on time tak??bykkn minum air kosong supaya tidak alami hydration ..dan makan dlm portion sikit tp kerap tuk elak dr alami gastrik dan angin dlm bdn .kalau rs xselesa mintk husben urutkan belakang bg legakan bdn kita n kluar kan angin..kalau bia2 kan nnti lg rs tak ok bdn..