sakit badan

Hai.. Sy baru 13 weeks.. Nk tanya mmg normal ke sakit bahu tengkuk n belakang badan smpai pinggang? N smpai mmbuatkan pening. Rasa nk baring je sepanjang masa?

17 Balas

Sama lah saya 13weeks mmg sakit semua nak tido je tapi apa kan daya kene kuat jugak sebab kerja 😂 balik kerja pulun tido cukup2..hehe

5y ago

Tulah. Sbb kerja je kalau x kerja mau tido je😂😂

Sama😭😭 untung yg tidur skali ngn suami boleh minta urut. Sy suami outstation 😭 huwaaa naj nangis rasa. Skrg ni sakit smpai tk boleh bangun

5y ago

Tak mau sedih2..mana mommy tdo sorang2 kan ade baby tman dlm perut...kuat untuk baby tau😊

Sama sis, sy pun alami benda yg sama skrg ni. Tiap2 mlm nangis sbb trlampau sakit. Yg jd mangsanya suami 😂

Sy mengalami benda yg sama.... 13 weeks..nk tido je.. Sakit pahu tengkuk....pening2 😥

Nasib kita sama sis...kadang2 smp nangis sebap tak tahan..mujur suami urut kan slow2..

Normal. Baru lepas alami. Skrg dah okey. Memg rasa nak baring je. Pening semua ada

Normal sis, saya masa anak no 2 langsung x larat.. Nk buat ape semua x kene

Normal. Sbb sy sendiri dr 5week sampai 10week sakit bahagian tengkuk jugak.

Sama.. rasa nk tdo je.. malam skt kepala dan xselesa 😅

Normal tu sis..no worries