Hi IBU2..Sy sekarang dah 33w..sejak MLM XD.perut Sy asyik mengeras je jarak 5-10mnt sekali.tapi xra

Rasa nak meneran

3 Balas

mcm sy td...just mengeras ja x dak sakit...pi check baru 1 cm...skrg dh ada rsa sakit lps check jln..cuba pi check...mungkin ada bukaan

sy 6 org ank..5 org xde tande y kuar or sakit..just ngeras.y baru ni ngeras cek ve 5cm.klu ngeras kuat better awk kne ke hospital or klinik

2y ago

mengeras tu tande jln dah buke..sy ank no 3 mengeras kerap..pastu stop lme..mase tu sy dh kt wad..doc cek jln buke je 5cm..ank y no 6 pn camtu..mengeras g klinik pn 5cm

jika rasa nak meneran dah tanda itu sis, cuba gi hosp check baby dah engaged tak