Keguguran dah 60 hari tapi upt positive

Rasa mual. Sakit dekat perut. Dan upt semakin jelas.. Adakah sya mengandung lagi. Dan patut ke klinik? Kandungan saya sebelum ini keguguran 8w. Selepas keguguran dah 60 hari. Tiba2 rasa mual dan tak selesa nak baring. Tolong saya

Keguguran dah 60 hari tapi upt positive
7 Balas

dah 60 hari tu dah lama dah tu. mungkin lepas habis darah dri keguguran yg pertana tu sis subur, jadi sis mengandung lagi. gi klinik utk confirmation sis

Pregnant tu. Ada try upt lain tak? Kalau tak pasti boleh cek dgn upt lain jugak.

Positif tu.. Sy dlu gugur pun lepas 2 bulan lekat balik.. In syaa Allah ada tu

sis nnti update ya di sini keadaan sis. sy nk tahu juga sbb baru lepas keguguran juga

3y ago

sy gugur masa sy 11w. dah dlm sebulan jarak. sis mcm mana? betul ke pregnant lagi sekali?

Saya gugur 30hari dah lekat balik 😅 so maybe sis pun pregnant

3y ago

sis mcm mana skrg? lepas gugur dah ok ke? sy pernah gugur 1x lepastu pregnant. pastu gugur lagi. haihh ni dah kira 2x dah sy gugur.

pergi klinik sis check. semoga ada rezeki Aamiin.

3y ago

oww..semoga dipermudahkan sis 😊

Boleh Cuba ni utk kuat kan rahim...