Rasa kembang2 miss V

Rasa macam kembang bila berdiri ja rasa ,start jadi lepas minum air kelapa sekarang dah 4hari rasa tu still ada ,saya minum ja air kelapa tu sikit2 smpai hari ni . Sebab apa ya rasa tu ???? Sekarang dah 28 week #firstmom #ingintahu

6 Balas

sy tak minum air kelapa pon kdg2 jd mcm tu sis.. kena rajin buat senaman kemutan faraj.. sy sejak buat senaman tu da xde rase kembang2 da.. kentut faraj pon da xde😅 nnt klau da lame sy x buat senaman tu tetibe je jd balik..

2y ago

perlu sis.time preg ni lg la,snaman tu boleh elakkn kitremudah terkucil bile batuk or bersin

ikot kan xde mslh utk kita minum air kelapa awak. sy minum dr awal smpi skrg 35w++ okay je. awak boleh cuba pergi klinik utk check

kalau risau pergi klinik. sepatutnya takda apa pun bila minum air kelapa ke air apa2 pun.

Saya tak minum air kelapa pun kadang memang jadi gitu sis. 😅

Rajin³ buat kegel exercise ya

sakit x?ya air kelapa xde hal sebenarnya

2y ago

xsakit pun cuma risau sebab first time mom .xtaw Sgt apa2 tanda sakit hehe .