Teringin Makan Maggi Kari & Telur

Rasa cm mual2 bila teringat kt nasi. Tekak sy teringin nk mkn maggi kari yg panas2. Last sy mkn maggi, 3 minggu lps kot. Cmne ibu2? Patut ke tak sy makan? Tgh 14 minggu ni.

2 Balas

Try & error sis. Buat lepas ngidam. Sy pun dulu teringin jgk. So tawakal jela. Alhamdulillah skrg da 9 bln da.

4y ago

Sy xdpt bezakan ni nafsu ke mengidam 😭 tp tuhan je tau cmne rs nk sgt mkn tu..especially bila kna halang kan😅semoga semua urusan sis dipermudahkan amin