Kesan menjerit kat baby 4 bulan

Rasa bersalah sangat terjerkah anak sebab nangis bila nak tidur. Tiap kali nak tidur menangis sampai x da suara. Siang malam macam ni. Suami pun terjerit jugak kat anak. Nampak la anak terkejut lepas tu menangis. Apa ye kesannya? Kesian kat anak 😭. Mak ayah jenis baran kenapa entah kami x boleh sabar sikit. Menyesal sangat tapi susah nak control marah. #firstmom #firstbaby

11 Balas

mff mencelah Tt..nak tanye marah dengan tegas tu same x ye..cam sy selalu buat suare keras sikit kalau ank nak ambik sesuatu brg tu..contoh selongkar beg ke..memg anak takut xambik..camtu boleh ke ibu2..??

2y ago

oh ok paham..time kasih sis..