kita xtau.. so kita tnya..

Ramai ibu2 dlm aplikasi ni.. Ade diantaranya.. Baru je nak jd ibu.. So xtau langsung pasal kehamilan.. Kdg2 soalan nampak bodoh.. But diorg juz nak tau.. Ragu2... Walaupon sesetengah org rasa jelek dengan soalan tersebut... Pikir positif je la... Diam.. Kalau xmampu nak ckp benda baik...nak jawab persoalan diorg... Xsemua org terus jd pandai dengan sendirinya....

2 Balas

Betul.. sy sokong.. Sy pun pertama kali mengandung. Sbnrnya banyak persoalan sy nak tanya. Tapi bila scroll, ramai seniors yg suka memerli dan bermacam lagi. Saya jadi takut nak bertanya. Sedangkan apps ni adalah medium untuk membantu, berkongsi dan sebagainya. Hm

Yay to positivity and bersangka baik ❤️