Video Bersalin Sendiri Dalam Kereta, Ibu Ini Dipuji Cuba Bertenang & Bayi Keluar Begitu Mudah

Ramai ibu mengandung paling takut jika kena bersalin sendiri atau bayi nak keluar sebelum sampai ke hospital kan? Video bersalin sendiri dalam kereta telah menjadi tular dalam media sosial apabila seorang wanita melahirkan bayi lelaki dengan begitu mudah. Jom baca artikel penuh di sini!

4 Balas

vid viral ni setahu dah lama dah. Rezeki dapat mudah bersalin

saya pun bersalin dalam kereta bulan 9 masatu

Wahhhhhh beraninya dia sorang sorang

❤️