bayi 9 bulan

pukul berpa baby mommies tdr ya malam hari .? baby sy mcm lewat je tdo 10+ kdg jam 11 malam

7 Balas

Jam 9 lbeh tu saya dah slow down dia dari tgk cartoon or main. Saya tukar cartoon ke zikir. Salin pampers lps tu susu. Smpai lah lelap. Selalu dia fix akan lelap kol 10 mcm tu. Smpai ke pagi. Anak saya 9 bln.

ank sy sblm ni 11 lebih bru tdo, lps blk taska ade nap around mghrb-isyak.. sbb tu tdo lmbt kot.. sejak msuk 9bln ni nmpk dia da xtdo lps blk taska.. smp kul10 bru tdo smp pg

anak saya tido jam 7, bangun subuh subuh

9mth sleep time 10pm - 7am.

paling awal 8.30 mlm

jam 8 mlm daa tidoo

8-9pm