Keluar tanda tp tiada contraction

pukul 2:30pm dah keluar tanda lendir darah tapi sampai skrg 7:30 malam masih tiada contraction berlaku. perut tak mengeras and tak sakit pun. adakah jalan pun akan lambat terbuka?

2 Balas

pengalaman saya, keluar lendir baru 1cm. 3 hari kemudian baru 4cm.. tupun sepanjang 3 hari tu contraction 5 minit. last2 czer sbb dh overdue, baby besar, darah tinggi

2y ago

ada dioffer, tp sy taknak. lepas czer doktor terus ckp sy buat the right decision sbb baby saya memang tak lepas nak beranak normal. baby saya 4kg, sy pulak kecik orgnya