Miscarriage

Pukul 12.30 pagi saya bleeding, pkul 1 lebih sampai hospital. Tanpa ada rasa sakit dan secara tiba tiba saya disahkn keguguran kandungan 13minggu 1hari. Bleeding yg teramat banyak dan saya shoot ke hospital, doktor check janin ada heartbeat dh takde serta kantung tak cantik seakan kecut. Saya dibenarkn utk balik dan tggu sehingga janin turun dgn sendiri dan berjumpa dgn doktor semua dalam masa 2minggu jika tiada sebarang penurunan janin berlaku didalam tempoh. Doakan saya kuat dn tabah hadapi semua ini. Saya okay alhamdulillah setakat ini saya redho dn berharap baby turun dgn sendiri. Klu ada cara dn tips utk sye trunkn sndri bole la share ye ! hari ini 12hb April 2020

1 Balas

Semoga tabah n kuat ya sis menghdpi ujian Allah.. semoga sis dikurniakan rezeki n selamat sehingga melahirkan selepas ni 🌷

5y ago

Terima kasih ❤️