Boleh ke berpuasa?

Puasa dah dekat..tapi saya risau..boleh ke saya berpuasa di awal kehamilan ni?saya baru je 5 weeks

2 Balas

Sis dah buat buku belum? Biasa awal kehamilan kalau takde problem apa boleh je cuma biasanya orang kita akan cakap tak digalakkan .. tapi kita lebih tahu badan kita macam mana, kalau sis tak yakin pergi je tanya dr nanti dr

3y ago

belum lagi buat buku..sebab masih awal..baru 5 weeks..

boleh..ikut kemampuan sis..tpi biasa di awal kehamilan doktor tk saran kan berpuasa

3y ago

tu la..lagi pun saya belum buka buku lagi ni sis