Makan apa tadi?

Pssst! Komen sikit pukul berapa anda nampak post min ni & makanan terakhhir tadi 😉 Weekend kan, kita santai-santai ajalah 😘

Makan apa tadi?
11 Balas

Nampak post min ni pada 20.52 pm pukul 7pm tadi kami sekeluarga makan nasi lauk sup ayam brsm lobak dan sawi dan goreng khailan ikan masin serta acar buah buatan sendri..nyum2😋.. harini kami sekeluarga demam selepas vaksin.. try pakse diri makan juga supaya ada energy dan cpt sht.. alhamdulillah rs better sikit bila makan sup panas2.. ank pun demam sbb minum susu badan..bak kata doc smlm kena pantau anak dan dri sndri dalam ms 24jam..selepas ambil vaksin supaya tiada perkara memudaratkan berlaku pd diri dan juga anak😉✌🏻..mg smuanya baik2 shj utk kami sekeluarga ..Allahuma aamiin.. ..aja2 fightimm✊🏻✊🏻🔥

3y ago

Allahuma aamiin..terima kasih mama anas atas doanya..😉😘❤️

Nampak pukul 3.40 ptg. Makanan terakhir tadi sebiji muffin, pukul 5.40 pagi, waktu sahur. Saya puasa hari ni min. Puasa 8 zulhijjah (puasa tarwiyah)

Pukul 2.20 pm nampak post min. Walau aidil adha belum lagi tapi suami dah req rendang.

3y ago

Hahaha tkpe min asalkan buat 😘

skrg ni asal nk kena beli terus kalau x nt x lalu mkn..

nasi+ikan goreng+daging kunyit

Nasi gorg cmbh nasi lemak

Cantonese yee mee 🤗

masak ayam kicap.

Tauhu sumbat

nasi kandar