Pasangan TTC yang paling lama & berjaya. Sabar menanti kehadiran cahaya mata selama 22 tahun!

Proses IVF menjadi pasangan suami isteri yang ikhtiar untuk mendapatkan cahaya mata. Bagi pasangan ini mereka sabar menanti sehingga 22 tahun! Jom baca kisah mereka di sini: https://my.theasianparent.com/proses-ivf-ketika-usia-42-tahun Kepada anda yang masih TTC, jangan putus asa!

Pasangan TTC yang paling lama & berjaya. Sabar menanti kehadiran cahaya mata selama 22 tahun!
3 Balas

Alhamdulillah.Tahniah!!!!!

Sabar itu indah 🥰

👍🏻🤲🏻