nescafe

Prgnt 31w blh x minum nscafe?? Ada ckp xleh,sbb nt susah nk brsalin..ye ker??

22 Balas

Sya dlu mmg hantu kafien. Disebabkan kafien juga kesihatn sya n bby terjejas. Bila dh ambik sekali rasa nk berkali2. Masuk 6bln sya dh mampu kawal nafsu dgn cara mengharamkan kafien dlm rmh. Klau g rmh org, klau org sediakn, sya minum juga. Tp klau kt rmh mmg tak sebab xde kopi. Sya mnm milo dan susu je skrg, demi bby sya berkorban sekejap je, lps bersaln nnt bole mnm puas2..