31w 3d

Mommy yg 3rd trimester ada tak yg cepat rasa mengah ? Rasa cepat sangat penat walhal baru sidai kain je. Nak baring aje..

13 Balas

Sama sis, masa saya pregnant pun saya macam tu. Nak solat, baru rakaat pertama berdiri, rasa sesak nafas macam nak pengsan. Mengah. Padahal baru berdiri beberapa minit. Jadi saya kalau rasa macam tu, saya stop je dulu solat. Duduk bertenang, tarik nafas panjang2. Bila rasa lega, baru sambung. Kalau tak stop dan duduk dulu, tak tenang jadi. Macam nak solat cepat2 dan express sebab sesak nafas.

Saye 34w4d preggy second bby semua kerja nk buat aktif ade jex nk dibuat kerja uma , last2 mengah , n pernah kena sesak nafas masa 30w5d tgh syok buat kerja uma, pi klinik sekali nadi laju 122😂 terus admit ward hihi

Sm la mengah jgk... Dri awl pregnant smpi dh nk bersalin gagah kn jgk la naik ke ofiice kt tgkt 3.... stiap tgkt trpksa berhenti curi nafas skit.. He he.. Exercise

Saya harini 31 week 4day , memang cepat mengah . Makan tak banyak pun tapi bila makan je mengah . Lepas solat pun mengah je , jalan sikit da penat

4y ago

Kadang rasa diri ni macam da berat sangat je , konon tak nak makan lah bila da mengah lepas makan tu tapi nati berapa jam lepastu da lapar lagi 😅

Ari ni masuk 30w..buat kerja sikit je dah penat rasa mengah..mmg nak baring je..selere mkn pun kurang...kaki dah bengkak ...

sy dah 39m.5h ni sis lg lah termengah2 nak duduk susah,tidur pun susah,jalan lg lah susah mcm pinguin dah🤭

Ya saya 38weeks nie makin menjadi2 mengah...sampai mls nk berjalan..nk berbaring berbantal je😆

Sama dgn i 😩😩😩😩😩 letihhhhhh aje manjang 24 jam rs letih pastu lapa pastu nk tdo .

Sy trimester ke2 pown da cpt mengah.. Asyik nk baring jer.. Ni da 35 mgu lg cepat rasa mengah..

sama , kadang kadang nak cakap pun smpai termengah mengah 😂😂😂