Sy nak tanya klau prgnant tapi kluar darah x brhnti mcm dtg priod bhya kew utk kandungan saya

Prgnant tp kluar darah dari faraj xbrhnti

4 Balas

tak normal sis.. kena rawatan segera.. tak boleh delay.. mybe doc boleh suntik ubat kuatkan rahim atau sebgainya.. semoga dipermudahkan segala urusan sis ya.. inshaallah 🤲🏻

Bahaya,dh prgi hospital,dlu msa ank no 2 sy mcm ni,seminggu,lepas semunggu ank sy prgi

2y ago

Mudah2 tkde ppe,jgn lupa doa

g hospital cpt2..jgn tnya2,, tk normal tu

Pergi klinik, tak normal tu

2y ago

dh pg hspitl pkar smua dktr xde utk bhgian skit puan esk bru ad