Gdm on diet .

Previous pregnancy ada GDM. So kali ni awal2 dah keluarkan dari stor benda alah ni . Senang pantau sendiri di rumah . Jumpa doc kemarin awal2 doc pesan kena buat MGGT awal kali ni . Siap bagi list diet makanan tu ? Mudahan lah kali ni normal ja . #9weekspregnancy

Gdm on diet .
1 Balas

Awalnye dpt list mknan..sy xdpt pun nurse ckp tggu appointment dgn dietitian

4y ago

Oo yeke...bgusnye dpt list mknan awal..sy ni trkial2 lg...risau sgt...trkjut bile pregnant kli ni ley sgkut gdm plak