sakit vagina 27week

pregnnt anak ke2, 27week.. dah mula sakit di bahagian vagina, agak tergnggu nk jalan/gerak.. normal ke? dlu masa preg anak 1st tak macam ni... 😅

1 Balas

Normal tu, sebab experience untuk setiap pregnancy journey mungkin berbeza. Semoga dipermudahkan urusan ye mommy. Aamiin 🤲🏻 #TAPsupermoms #TAPactiveusers

2y ago

Sama . sy pun rasa cmni. Sakit sgt. Bilw bergerak atau ubh posisi sgt sakit. Rasa mcm 1 tulang punggung sy sakit. Masa ank 1 bby girl xpnh rasa cmni. Kli ni bby boy sy rasa cmni. Skrg 28weeks. Doc akn bg ubt ke ya?