SAKIT DI CELAH PEHA NORMAL KE ? 30 WEEKS .

Normal ke sakit di celah peha ? Macam di tulang vagina ? Sebab 1st pregnancy tak rasa sakit mcm ni . Ada yang rasa macam ni tak ? #bantusharing #ingintahu

4 Balas

saya pon ad skit jgk lps jatuh hritu xblh bgun x blh bjln..lps p hsptl kcmsn dktr bg ubt thn skitt..dh blh jln dh skrg cuma skit kt celah² tu trsa ngn bwh prut...bila bring nk klih bdn skitt..tp xtw la sbb jtuh hri tu atau mmg skit msa kndgn skrg..sy pon 30 weeks skrg msa jtuh 29 weeks2 hri ..

sama..saya pon alaminye sekarang..sy dah 37weeks 3days..seksa rase nak berjalan n bangun dr tmpt duduk

sy ingt sy sorng jew rse skit dkt tulang vagina tu..tpi lme da sy skit tulang vagina tu..

nrmal sis..makin bsr kdgan makin kerap skit sume