Wajib ke amek booster

Pregnant wajib ke amek booster? Klu tak amek apa jadi? Ada yg kata nak bersalin nanti susah... Diorg suruh amek juga... Betul ke? Risau kat baby je... Sebab tiap2 org dia punya effect tak sama... Ada yg ok ada yg tak ok... Risau... #ingintahu #firstbaby

25 Balas

Saya pun cancel dulu..sekarang dah 38 week anytime boleh beranak..takut kang kesan sampingan buat badan kita jadi lemah,nak2 pulak nak bersalin ni perlukan tenaga yang kuat untuk meneran.nanti2 dah bersalin boleh fikir semula.ni pendapat saya la..sebab badan saya lepas vaksin dos ptama dan kedua memang badan jadi lemah.demam.