Vaccine Covid19

Any pregnant mommies yg dah amek vaccine for covid19? Is it okay?

8 Balas

sy ibu myusu dpt saranan doc utk ambik vaksin pada bln 3 aritu..tpi sy x bg direct feed..1 ari pump n buang .ari 2 bru direct feed.utk yg mgandung perlu dpt consult dari doc dulu.

kebanyakn xgalakkn ambik..ada suami kwn doctorpn xbg wife dia vaksin.sbb bdan org xsama ..kita nk mkn nenspn xblh sbb tajam inikn vaksin..tpulang msing2

Ni info paling latest yg dikeluarkan. Frontliners yg pregnant/bf pon amik vaccine so takde masalah. Klau masih ragu2 consult lah dgan doc.

nurse kk tmpt sya galakkan ambik, tp sya x ambik...klau prgi tmpt pusat imunisasi vaksin, pregnant x d galakkan ambik.

nurse dekat kk dia cKP dengan saya 14 minggu ke 33 minggu boleh ambik.. tapi hingga skrg belum ada keputusan

For further information, please contact your OG directly. 😊

Yusu dan preggy sptut xdglkkn ambil

baca ni