Milk Brands

Pregnant mamas, do you drink milk? Anyone drinks frisomum?

28 Balas

Yes I do. I drink FitBella Goat Milk Powder. It’s premium and organic. Been drinking this healthy Goat Milk with Organic Oat or Meiji Cracker before pregnant. Almost a year and continue till now. Love it. Tastes so good and full of nutrients.

penah try frisomum tp sakit perut pulak pastu..enfamama vanila penah try jgk ok je..tp preg kali ni i minum susu kambing karihome..lg sedap hee

Sy pernah try frisomum ni tp xsesuai ngan sy sbb baunye blh bt loya tekak,terlalu kuat bau die...sy minum susu HL je...

Saya dr preggy sampai dh bsalin mmg minum Enfamama / fresh milk. Kalau Enfamama tu sesuai utk preggy & lactating mums.

Frisomum sedap. Sy dah try anmum, enfamama, nestle, tapi frisomum paling boleh masuk dgn tekak 👍

4y ago

Bg sy tak manis, rasa macam susu dutch lady low fat yg kotak tu. Frisomum ni mmg under dutch lady kalau tak silap

Sy minum frisomum. Lps habis tu sy try anmum pulak. Tp rasa frisomum lagi sedap 😋

masa sa mngndung dulu sa mnum milo sj..lps da beranak sa mnum susu fernleaf

Frisomum so sedap. Very light taste, less sugar compare to others brand

Dlu enfamama. Tp x serasi. Last2 tukar farm fresh kurma. So far okay 😊

4y ago

Yeke. Sy x sure yg tu. Maybe sy pun kena dpt kan consultation doc utk kepastian.

Me 🙋🏻‍♀️ saya minum Frisomum . Sedap mnum sejuk2 .