Kangkung.

Pregnant dah 3bln. Takat ni sayur hijau je leh masuk tekak. Lebih2 lg kangkung belacan. Tekak ni pun pelik. Takleh mkn pedas. Mesti pedih. Mkn kangkung belacan elok je masuk perut.. Tp mak sy penah ckp kangkung ni angin... Huhu. Risau nnt masuk angin je. ?

2 Balas

sy pun mkn kngkung blacan sedapnye, susah nk cr bubur tmpt sy lst2 buat je,

Sup bayam sedap jugak.. bagus untuk hb

5y ago

Aritu ade cube. Sket2 leh masuk. Lepas tu terluak balek. Huhu.. Bertabah je la..