rebonding

Pregnant boleh buat rebonding tak? ?

13 Balas

Ada trfikir nk buat.. Tp lepas geledah abis info psl rebonding utk ibu hamil.. Terus xbuat.. Bahan kimia rebonding tu kuat.. Sbb tu rmbut boleh lurus elok... Demi baby, sy xbuat.. Risau, kita xtw apa yg akn jadi kn...

sebaik nya semasa pregnant ni sabar2 la dlu jgn bt rambut nti trefek kat baby myesal smpai mati oh

Xbole... bahan yg digunakan tu bole efek pada baby... sabar dan tahan sikit... demi baby...

xboleh, ubt yg digunakan xsesuai bgi ibu yg pregnant and blh mudaratkan baby...

Sy baru nk tnya soalan ni.. Sy hamil 7 minggu.. Blh buat rebonding tak.

Xboleh. Ubt rebonding tu kuat blh efek pd baby..

Kalo boleh, elakkan la.. sbb ada chemical

Boleh tapi ada weeks yang tertentu.

moga membantu

Tak tahu jga