Hi , kandungan saya 6minggu tapi scan nampak kantung saja , normal ka?

Pregnant 6minggu

3 Balas

normal 6@7w nampak kantung. kalau buat tvs scan mgkin boleh nmpk janin tp sgt sgt kecik. utk nampak janin dan heartbeat boleh repeat scan masa usia kandungan awak 8@9w keatas☺️. selagi xde spotting/bleeding kandungan awak baik2 sahaja

Doctor ada inform untuk repeat scan? Macam saya pun sama haritu, pergi scan 7week++ nampak kantung. Repeat lagi 2minggu dah ada janin. Insya-Allah, okay je tu. 😊

Norml je ..sye 8week bru nmpk janin😅